Med vår hjälp får ni

E-handel som

konverterar.

En funktionell webbshop

Låt oss driva er mot högre omsättning

Att starta en webbshop kan vara en lönsam affärsidé, men det kan också vara en överväldigande och tidskrävande process. Det kräver tekniska färdigheter och kunskaper om marknadsföring, design och användarupplevelse. Därför är det så viktigt att anlita en professionell webbyrå som Webblix för att hjälpa dig.

Vi på Webblix kan hjälpa dig att bygga en webbshop från grunden och säkerställa att den är anpassad efter dina specifika behov och mål. Vi kan hjälpa dig att välja rätt plattform, integrera betalningssystem och se till att din webbshop är sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Vi har också erfarenhet av att skapa webbshoppar som lockar kunder och ökar försäljningen. Vi har kunskap om användarupplevelse och kan skapa en smidig och intuitiv navigering för dina kunder. Vi kan också hjälpa till med marknadsföring och sökmotoroptimering för att locka fler besökare till din webbshop.

Att anlita Webblix för att skapa din webbshop sparar dig tid och pengar på lång sikt. Vi kan hjälpa dig att undvika kostsamma misstag som kan uppstå om du försöker bygga en webbshop på egen hand. Vi kan också hjälpa till med underhåll och uppdateringar, så att din webbshop alltid är uppdaterad och säker.

Så om du överväger att starta en webbshop, varför inte överväga att anlita Webblix? Vi kan hjälpa dig att bygga en professionell och lönsam webbshop som kommer att locka kunder och öka försäljningen. Ta steget och kontakta oss idag för att få en offert och diskutera dina behov och mål.

Vi vet hur man konverterar

Besökare till kunder

01.

Användarupplevelse

Användarupplevelsen är avgörande för en webbshop eftersom det påverkar hur besökare uppfattar din webbshop och om de väljer att genomföra ett köp eller inte. En smidig och intuitiv navigering, snabb laddningstid och användarvänligt gränssnitt kan öka kundens förtroende och förbättra deras upplevelse av att handla på din webbshop. En dålig användarupplevelse kan leda till att kunden avbryter sitt köp och letar efter en annan webbshop istället.

02.

Design & Struktur

Design och struktur är avgörande för en webbshop eftersom det påverkar hur besökare uppfattar din webbshop och om de känner sig bekväma med att handla där. En professionell och attraktiv design kan öka kundens förtroende och öka deras benägenhet att genomföra ett köp. En bra struktur och organisation av produkterna gör det också enklare för kunderna att hitta vad de söker och navigera på webbshoppen. En dålig design eller struktur kan leda till att kunden lämnar din webbshop och letar efter en annan webbshop istället.

03.

Marknadsföring & Analys

Marknadsföring och analys av resultat är avgörande för att lyfta en webbshop och öka försäljningen. Genom att marknadsföra din webbshop på olika kanaler som sociala medier, sökmotorer och e-post kan du nå en bredare publik och öka antalet besökare på din webbshop. Genom att analysera resultatet av dina marknadsföringsinsatser och studera besökarnas beteende på din webbshop kan du också identifiera vad som fungerar bra och vad som behöver förbättras. Dessa insikter kan hjälpa dig att optimera din webbshop och öka konverteringen, vilket i sin tur kan leda till högre försäljning och bättre lönsamhet.

Dessa är våra

Grundverktyg

WordPress

WordPress är ett kraftfull CMS som låter dig få full kontroll över din webbplats och dess innehåll. Genom att använda detta CMS får du en hållbar och säker webbplats för framtiden.

Elementor

Med Elementor som gränssnitt får du en visuell redigerar som ger dig kontroll över alla delar av din webbplats. Vi ser till att optimera innehållet för att förenkla ert arbete.

WooCommerce

WooCommerce som e-handelslösning är optimal för verksamheter som vill ha möjlighet att växa. Med detta verktyg får du en skalbar e-handel gjord för att låta verksamheten växa.

Våra Projekt

Utvalda Case

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan