Är du redo för digital framgång?

Vi är den moderna webbyrån som jobbar för er skull. Vi plockar fram helhetslösningar skräddarsydda utefter just era behov och önskemål.  Vi är lösningsorienterade och har förståelse för att inget projekt är de andra likt, tillsammans med er jobbar vi fram en lösning som passar just er. 

Vad kan vi göra för er?

Vi hjälper er förverkliga era idéer! Låter väldigt simpelt, eller hur? 
Faktum är att det är vårt primära mål, vi brinner för att se våra kunder lyckas med digital framgång. Vi har ett brett kunskapsområde inom alla digitala delar vilket gör oss till en trygg och stabil partner att jobba med. 

Vår passion ligger i digitalt skapande, vi arbetar med allt från hemsidor till tryckmaterial. Det är bara fantasin som sätter gränser. 
Vi ser fram emot att höra från er!

Webblix Webbyrå mobilanpassad hemsida till Inspiro EQ

Varför Webblix?

Vi är den perfekta partnern till alla företag, oavsett budget. En vanlig fördom om webbyråer är att det är kostsamt och krånglig, det vill vi komma ifrån. 

Eftersom Webblix inte har några stora omkostnader för kontor och personal gör det att vi kan utmana liknande byråers priser. Vi erbjuder en gedigen, flexibel lösning till ett kostnadseffektivt pris utan att tumma på kvalité. 

Supernöjd med samarbetet med Webblix! Kontakten flöt på bra och känslan av att inget är omöjligt var så himla skön och inspirerande i bygget av hemsidan. Mycket för pengarna och vilket resultat det blev!

- Anna Fallström

Artist & Projektledare

Företagardagarna 2021

I samband med Företagardagarna 2021 har vi satt ihop 3st unika erbjudande.
För att ta del av erbjudandet behöver vi din intresseanmälan senast 12 Maj 2021. Intresseanmälan är inte bindande, se därför till att säkra ditt erbjudande redan idag!

20% Rabatt

På hemsida/webbshop

Har ni pratat om att uppdatera hemsidan? Eller kanske starta upp webbshoppen? Då är det helt klart rätt läge nu! 

Vi erbjuder 20% rabatt på våra ordinarie pris. Använd formuläret nedan för att säkra ditt erbjudande.

GRATIS ADS!

Facebook & Instagram

Kicka igång er försäljning genom 1 månads kostnadsfri annonsering*. Vi skapar, sätter upp och administrerar era annonser för maximal konvertering.

Säkra ditt erbjudande genom att använda formuläret här nedanför.

* Exklusive annonbudget

Vektorisering

1 195kr / logotyp

Vi erbjuder fast pris för att vektorisera er logotyp, oavsett omfattning.

Vektoriseringen innebär att den bearbetas för att fungera i alla storlekar inför tryck och digital användning. Säkra ditt erbjudande genom förmuläret nedan. 

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan här bredvid så hör vi av oss till dig! Anmälan är inte bindande.

Vill du hellre boka in ett telefonmöte med oss?
Det går såklart jättebra! Använd vårt bokningssystem för att boka en ledig tid.

Se tidigare projekt..

Nordiclight Warrior

Vi har hjälpt Nordiclight Warrior med deras nya responsiva hemsida.
Se caset

Atta Juristbyrå

Atta Juristbyrå driver en mindre juristbyrå i Stockholm. Dem behövde hjälp med sin nya hemsida.
Se caset

Friis Scaffolding

Friis Scaffolding levererar byggnadsställningar till södra Sverige. Vi har hjälpt dem med en helhetslösning för deras hemsida.
Se caset

Anna Fallström

Anna kom till oss får att få hjälp att ta fram sin dröm-hemsida.
Se caset

Vanliga Frågor

Leveranstiden varierar beroende på omfattningen av projektet. I början av projektet sätter vi tillsammans med er ihop en rimlig tidsplan. 

Absolut! Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt designförslag och offert innan ni bestämmer er för att fortsätta samarbeta med oss. 

Vi ser våra kunder som partners, det vill säga att vi vill ha långsiktiga relationer med er. Det innebär att efter vårt samarbete så ser vi över era behov och försöker tillgodose dem. Vill ni inte ha några tilläggstjänster så finns vi alltid tillgängliga för support och rådgivning.

Absolut! Vi gör alla hemsidor i WordPress vilket innebär att du enkelt själv kan ta hand om din hemsida. Kan du hantera ett word-dokument så kan du hantera hemsidan, du behöver alltså inte kunna kod! Vi erbjuder dessutom gratis utbildning i samband med hemsideköp.

Alla logotyper och grafiska profiler levereras i filformat för både tryck och digitalt bruk (AI, PDF, EPS, PNG, SVG). Dessutom sätter vi upp format för användning både i färg och svart/vitt. Ni får helt enkelt material för att täcka alla behov!

En grafisk profil är som en typ av manual för ert utseende. Genom den grafiska profilen ser ni till att all kommunikation från företag är enhetligt och snyggt. Det innebär att kunder och partners känner igen sig och lätt kan associera era utskick till ert företag. Detta skapar förtroende och varumärkeskännedom vilket bygger upp ert varumärke på ett djupare plan.

Inga problem! I början av vårt samarbete gör vi en behovsanalys där vi tillsammans pin-pointar vad det är just ni behöver. Ni får en chans att förklara vad ni vill uppnå och vi ger er förslag utifrån vår kompetens. 

Ida har ordet

Det är jag som äger och driver Webblix Webbyrå. Alla projekt sker via ett nära samarbete med mig, jag finns alltid tillgänglig för frågor och funderingar.

Jag har en bred utbildning inom allt från marknadsföring, webbdesign, grafisk formgivning, webbplatsutveckling och mycket mer. Dessutom besitter jag kunskap i form av erfarenhet från tidigare projekt och arbeten. Min filosofi är att dessa byggstenar gör mig till en perfekt samarbetspartner. 

Jag brinner för att skapa vilket gör att jag lägger både hjärta och själ på alla projekt. Jag ser framemot att höra från just dig!

Beräkna pris

Använd vår prisberäknare för att få fram ett estimerat pris på er nya hemsida. Glöm inte att ni alltid får ett kostnadsfritt designförslag innan ni bestämmer er, helt utan köptvång!

Start-up Helhetslösning

Vi har tagit fram fasta paketpriser för er som precis startat upp ert företag. Med våra färdiga lösningar får ni allt ni behöver för att komma igång. 

Vill du också få fler kunder? Kontakta oss redan idag!

Fyll i din kontaktuppgifter så hör vi av oss inom 24h

Montörgatan 3A
264 70 Klippan
Innehar F-skattsedel

Prisberäknare

Fyll i uppgifterna för att få fram ett estimerat pris.

Hur många sidor behöver ni?
Exempelvis om oss, kontakt osv.
Hur avancerad design önskar ni?
Uppskatta utefter din egen känsla
Behöver era användare kunna logga in?
Behöver hemsidan kunna acceptera betalningar?
Behöver ni hjälp med bilder & film?
Behöver ni hjälp att skriva texter?
Hur viktigt är SEO?
Är ni intresserade av Facebook/Google Ads?
Var ska vi skicka förslaget?
Vi sparar endast dina uppgifter för att upprätta en affärsrelation.

Tack för ditt meddelande!

Stort tack för ditt meddelande, vi är glada att du valt att höra av dig till just oss. 

Vi svarar vanligtvis inom några timmar.
Om ärendet brådskar är du välkommen att ringa oss på 070 88 60 268. Svarar vi inte kan du alltid lämna ett meddelande!

Vi hörs snart!
Mvh. Webblix Webbyrå

Kakor är väl alltid gott, eller hur?
Denna webbplats använder Cookies för att säkerställa att webbplatsen upplevs på bästa sätt. Genom att fortsätta accepterar du detta.