fbpx

Unik Grafisk Design

Vi hjälper ert företag arbeta fram en tydlig grafisk profil som representerar er på ett förtroendeingivande och proffesionellt sätt. Du arbetar alltid tätt tillsammans med ägare och VD av Webblix som är utbildad designer. 

Webblix arbetar med långsiktiga samarbeten och det fungerar bara genom nöjda kunder!

designer life

Grafisk profil

En grafisk profil används för att skapa en röd tråd genom företaget. Det kan ses som en sorts instruktion till hur företagets visuella klädsel skall se ut. 

Den grafiska profilen innehåller allt som ett företag behöver för att uppnå symmetri och enhetlighet i den grafiska kommunikationen. Den fastställer att konsumenten känner igen sig oavsett om den möter ditt företag på er hemsida, i marknadsföring, på visitkort, broschyrer, muggar, mappar, brev osv. 

Den grafiska profil som vi levererar innehåller bland annat färgpaletter, typsnitt, mönster och information om hur det är tänkt att det ska användas tillsammans. Med en tydlig grafisk profil skapar du förtroende hos dina kunder.

work_in_progress
hologram

Logotyp

Logotyp, oftast förkortat logo eller logotyp, är ett grafiskt varumärke för ditt företag. Det kan bestå av både text och symboler, symbol eller bara text.

Logotypen används vanligtvis av företag, organisationer och i vissa privatpersoner som marknadsföring. Logotypen ska skapa ett visuellt avtryck hos betraktaren, logotypen ska helt enkelt direkt koppla utseendet till ditt företag oavsett vad logotypen sitter på.

Att lägga extra energi och tid på logotypen är väl investerad tid. Bakom de största, allra enklaste logotyperna, ligger hårt arbete. Vi på Webblix hjälper dig gärna utveckla din logotyp.

Låt oss börja med ett möte...

Skulle du vilja veta lite mer om oss och om hur vårt framtida samarbete kommer se ut? Fyll i formuläret och berätta lite om din tankar och idéer så hör vi av oss.

Du vet väl att du alltid får ett kostnadsfritt designförslag hos oss?  Det innebär att du i lugn och ro kan ta ett beslut gällande vårt kommande samarbete.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Vanliga frågor

Om ni kan svara på följande frågor så underlättar det vårt arbete enormt. 

  1. Har ni önskemål om färgval?
  2. Vad för stil vill ni ha? Om ni har referensbilder på arbeten som ni gillar stilen på så är det toppen att skicka med.
  3. Bara text eller vill ni ha en icon också?
  4. Vad ska logotypen symbolisera?

Absolut! Vi hjälper gärna till att uppdatera befintliga logotyper. Vi kan även vara behjälpliga om ni vill vektorisera en nuvarande logotyp.

Du får alla filtyper som du behöver för en logotyp, det inkluderar även originalet. Vi lämnar dessutom en förklaring på hur alla filformat ska användas.

grafisk hemsidor marknadsföring webbshop

Nyfiken på tidigare arbeten?

Webblix har haft äran att samarbeta med en rad olika företag. Med vår hjälp så har dem ökat sin närvaro online och fått ett visuellt utseende som speglar deras bransch väl.

Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du dessa.