fbpx

Marknadsföring

Syns man inte så finns man inte, ett väl myntat uttryck som verkligen stämmer. Med Webblix hjälp får du ökad trafik och ökad varumärkeskännedom hos dina framtida kunder. Vi lägger stor vikt på att utgå just från dina förutsättningar och önskemål. Webblix arbetar med Facebook Ads som ger dig möjlighet att nå en mycket bred målgrupp. 

Webblix arbetar med långsiktiga samarbeten och det fungerar bara genom nöjda kunder!

Marknadsföring

Webblix jobbar med Facebook Ads som verktyg för marknadsföring. Med vår hjälp får du optimerade annonser mot en väl anpassad målgrupp. Detta gör att man kan rikta sig mot personer som med största sannolikhet söker efter det ni erbjuder, det vill säga mer leads.

Vi ligger stor vikt vid att identifiera er målgrupp. Förarbetet innebär att vi gör en marknadsscan över ert verksamhetsområde. Detta gör att vi kan skapa en persona som speglar er typiska kundprofil. 

När rätt målgrupp är inringad kan vi samtidigt optimera annonsen/erna för att nå optimal konvertering för minimal kostnad.

word of mouth
investment_data

Fördelar med Facebook Ads

Facebook Ads är med sina över 123 miljoner aktiva använder ett enormt användbart verktyg. Här finns möjligheten att anpassa annonserna för att nå så många som möjligt för så litet belopp som möjligt.

Låt oss börja med ett möte...

Skulle du vilja veta lite mer om oss och om hur vårt framtida samarbete kommer se ut? Fyll i formuläret och berätta lite om din tankar och idéer så hör vi av oss.

Du vet väl att du alltid får ett kostnadsfritt designförslag hos oss?  Det innebär att du i lugn och ro kan ta ett beslut gällande vårt kommande samarbete.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Vanliga frågor

Vi börjar med ett inledande möte där vi tillsammans tar fram vad den ideala målgruppen är. Därefter sätter vi ihop ett utkast på hur annonsen kan se ut och skickar över till dig. Du får då möjlighet att komma med feedback. När du känner dig nöjd sätter vi upp ett annonskonto till dig och börjar dra igång.

Du behöver även bestämma hur länge du vill annonsera, om du vill köra löpande eller om du vill ha en tidsbegränsad kampanj. 

Webblix tar ut en fast kostnad för att utforma annonsen och personan/målgruppsanalys, den fasta kostnaden beror på hur många annonsvarianter du vill ha. Vi tar därefter fram kostnadsförslag utifrån omfattning och tidsomfång för annonseringen. Vi anpassar oss även efter dina önskemål, vi kan arbeta både mot vinstprocent och mot fast kostnad. 

Absolut! Vi kan vara behjälpliga i andra typer av kampanjer också. Vi skapar gärna kampanjer och tar fram en strategi för hur du kan lägga upp marknadsföringen både digitalt och i pappersform. Om du är intresserad av detta får du gärna kontakta oss!

grafisk hemsidor marknadsföring webbshop

Nyfiken på tidigare arbeten?

Webblix har haft äran att samarbeta med en rad olika företag. Med vår hjälp så har dem ökat sin närvaro online och fått ett visuellt utseende som speglar deras bransch väl.

Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du dessa.