Låt oss presentera våra tilläggstjänster

Med våra tillval får du allt du behöver för att nå digital framgång.

Webbredaktör

Att sköta och uppdatera en hemsida är både tidskrävande och kan kännas svårt för den som är ovan. Vi hjälper gärna till som webbredaktör för att du ska koncentrera dig på annat som du tycker är kul, vi tar helt enkelt hand om alla uppdateringar du vill ha in på hemsidan. Vi ser även till att hålla WordPress uppdaterat och kör back-ups på din hemsida.Kontakta oss så berättar vi gärna mer om tjänsten

Tjänsten tecknas månadsvis men utan bindningstid. 

MÅNADS

800 kr

Underhållstjänst

Att hålla hemsidan uppdaterad är A och O för säkerheten skull. Med vår underhållstjänst får du hjälp att uppdatera WordPress, plug-ins och att göra back-ups månadsvis. Med ett uppdaterat system ser du till att hålla hemsidan säker för eventuella attacker. Eftersom vi gör back-ups på din sida och sparar dessa i externa hårddiskar och molntjänster så finns alltid en säker kopia om något skulle hända.

Tjänsten tecknas månadsvis men utan bindningstid, vid önskemål kan vi justera intervallerna

MÅNADS

650 kr

Google Analyctic

Genom att välja Google Analyctic som tillval får du tillgång till utökad data om dina besökare. Här kan du  se analysstatiistik av hemsida, analys av speicifika sidor och få detaljerade rapptorter om mobilanvädning respektive surfplatta/dator. 

PRIS

995 kr

Evenemangssystem

Perfekt för dig som vill upplysa dina kunder om evenemang och vill att besökare ska ha möjlighet att anmäla sig till evenemanget. Systemet är enkelt att använda och ger dig möjlighet att hantera alla  anmälda. 

PRIS

Offert

Beställningsforumlär

Ett beställningsformulär för dig som vill ge dina kunder möjlighet att lägga en beställning direkt online. Formuläret skickas till utvald mejladress.

PRIS

Offert

Bokningssytem

Ett online bokningssytem är perfekt för dig som vill att dina kunder ska kunna boka tider direkt på hemisdan. 

PRIS

Offert

Uppdatering av design

Kanske har du funderat på en uppdatering av din nuvarande design? Bara ändra vissa delar? Istället för att investera i en ny hemsida går det nu att köpa till uppdateringstjänsten för att få hjälp med detta.  Hör av dig för att få prisförslag! 

FRÅN

1 395 kr

Företagspaketet

Företagspaketet riktar sig direkt till dig som precis startat upp företaget, du får en grafisk profil (Logotyp och företagsprofil), hemsida ur paket MEDEL och visitkort. Vi lägger upp paketet utefter dina önskemål och behov, hör av dig till oss för offertförfrågan.

FRÅN

15 695 kr

Hittar du inte vad du sökte? Vi kan även fixa andra tilläggsfunktioner efter önskemål, kontakta oss!

Lägg till fler funktioner...

STARTA DITT PROJEKT HÄR

Vill du ha vår hjälp att utveckla ditt företag?

Fyll i formuläret så utförligt du kan, ju mer information vi får, ju bättre kan vi hjälpa dig. Vi kontaktar dig via mejl eller telefon för att diskutera vidare ditt projekt.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och designförslag utan köptvång. Allt för att du ska känna dig säker på vad du betalar och vad du får för dina pengar.

Webblix Webbyrå logotyp

Webbdesign - Grafisk Design - Marknadsföring

Kontakta Oss

info@webblix.se
070 88 60 268

Copyright © 2020 Webblix | Integritetspolicy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först att ta del av speciella erbjudande och tips om hur du kan förbättra din webbplats och grafiska profil.

Denna webbplats använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda wepplatsen accepterar du detta.