Vi är experter på wordpress

Skräddarsydd Hemsida

Tillsammans med dig designar vi och utvecklar din nya hemsida. Webblix är lyhörda för dina önskemål och besitter samtidigt kunskapen att hjälpa dig hitta rätt steg under utvecklingen. Vi ser till att din nya hemsida speglar ditt företag på ett visuellt tillfredsställande sätt. 

Vi levererar alla våra hemsidor i det välanvända CMS:et WordPress. WordPress är både säkert, snabbt, SEO-vänligt och användarvänligt. Låt bara fantasin sätta stopp för dina idéer!

Eftersom vi anser det viktigt för dig att känna dig säker och trygg tillsammans med oss erbjuder vi alltid ett gratis designförslag. Designförslaget är 100% gratis och utan några förutsättningarna. Detta tillåter dig få en uppfattning om hur din nya sida kommer se ut. 

låt oss hjälpa dig med

Webbutiken som Säljer

Dags att ta butiken online? Vi på Webblix hjälper dig sätta upp en smidig webbutik med möjlighet att integrera olika betallösningar. Våra lösningar är flexibla och anpassas efter hur dina önskemål och behov ser ut. 

En unik webbutik låter dig stå ut från konkurrenter och lämna ett unikt avtryck hos konsumenten. Vi ser till att användarupplevelsen blir perfekt för att konsumenten ska välja just dig bland alla leverantörer.

Nyfiken? Kika gärna våra tidigare projekt

Vi har ögat för

Grafisk Design som syns

Er grafiska design ska spegla företagets utseende, det är som företaget visuella klädsel. En god grafisk design sätter avtryck och låter betraktaren minnas ert företag. Vi på Webblix hjälper till med all typ av grafisk design, oavsett om du söker en ny logotyp eller vill komplettera ert nuvarande utseendet.

Vi har kompetens att leverera grafiskt material både för tryck och digital användning. Vi lämnar alltid fullständigt råmaterial så att ni kan fortsätta utvecklas tillsammans med er grafiska profil.  

Syns du inte, finns du inte

Marknadsföring

Vi hjälper dig sätta ihop och driva i mål dina marknadsföringsplaner. Vi är öppna för både kortsiktiga och långsiktiga lösningar, beroende vad som passad dig bäst. Med vårt stöd kan vi hjälpa dig med Facebbok, Google Ads, digitala kampanjblad, tryckta kampanjblad och liknande. 

Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop en plan som passar ditt företag. Vi finns alltid här som stöd eller som en hjälpande hand. 

Sov gott med

Serviceavtal

Med vårt serviceavtal kan du sova gott hela natten, vi ser till att din hemsida är säker och uppdaterad. Du får en månadsrapport med statistik för din hemsida, vad som hänt under månaden och hur din webbplatshälsa varit. Vi har servicepaket som täcker alla behov, givetvis utan någon bindningstid. 

Snabbt & säkert

Webbhotell

Vi erbjuder alla våra kunder webbhotellsplats hos oss. Våran leverantör av serverplatser ligger i Sverige och erbjuder trygga och säkra platser för din hemsida. Vi erbjuder självklart SSL-certikfikat och mejltjänster. Dessutom har du alltid oss som en hjälpande hand när du behöver hjälp eller stöd gällande din hemsida.