hemsida wordpress

Hemsidan ska matcha företaget

Företagets hemsida är oftast första intrycket som era kunder får av er. Genom att era kunder möts av en funktionell och snygg sida skapar ni redan från start ett positivt intryck.

Hemsida i WordPress

Hur går det till?

Här kan ni läsa om hur ett typsikt arbetsflöde ser ut hos oss. Vi värderar arbetsflödet efter projekt och behov varför din modell kan se annorlunda ut i slutet.

1. Behovsanalys
Vi börjar vårt samarbete med ett inledande möte där vi tillsammans skapar en behovsanalys. Behovsanalysen tas fram för att sätta ord på vad ni förväntar er av projektet. Ni styr själva vad ni önskar få ut och vi kommer med idéer och lösningar på era problem.
2. Research & uppstart
Uppstarten av projektet sker efter att behovsanalysen är på plats. Då gör vi en grundlig analys och research av er verksamhetsmarknad. Genom analysen kan vi ta fram konkret information kring er marknad och hur era konkurrenter beter sig. På så vis lär vi känna ert varumärke.
3. Design
Designfasen innebär att vi tar fram ett utseende för er nya sida. Våra designers jobbar i nära samarbete med er, ni får känna er delaktiga och komma med feedback under flera tillfällen. När designen är helt färdigställd vet ni hur er nya sida kommer se ut.
4. Material
När designen är färdigställd börjar vi samla in material från er. Det innebär bilder och texter både från interna och externa källor, beroende på vad ni valt för hjälp. När materialet är inhämtat börjar vi implementera materialet i den färdiga designen från steg 3.
5. Utveckling
När designen är färdig och materialet inhämtat börjar vi utveckla er hemsida i WordPress. När detta stadie är påbörjat kan vi inte göra några större designförändringar, därför är det viktigt förr oss att ni känner er helt nöjda. WordPress kommer skapa många möjligheter för er.
6. Lansering
När utvecklingen i WordPress är klar så förbereder vi en flytt över till er domän. Vi ser även till att optimera sidan för säkerhet och prestanda innan ni får tillgång till adminpanelen. Som slutsteg har vi en gemensam genomgång för att ni ska känna er hemma i systemet.
1
2
3
3
3
3

Design

Ert utseende ska skapa förtroende och profession för besökare. Vi ser till att designen är tilltalande och estetiskt lagd.

Texter & Bilder

Både text och bild är väsentliga delar för hemsidans utseende. Vi bistår med båda delarna speciellt utformade för ert projekt.

WordPress

Alla våra hemsidor skapas i WordPress. Detta ger er som kund hos oss både frihet och säkerhet. Ni kan alltid utvecklas i takt med företaget.

UX/UI

För att sidan ska vara funktionell behöver aspekter som UX/UI varai fokus under bygget. Detta är något som våra designers är utbildade i.

Användarvänligt

Vi skapar en användarvänlig adminpanel för er som är lätt att förstå. Dessutom finns vi alltid för support om problem skulle uppstå.

Mobilanpassad

75% av dagens trafik kommer från mobila enheter, därför ser vi alltid till att er nya hemsida alltid är 100% mobilanpassad för era besökare.

Vad vi gör

Varför behövs hemsidan?

Ett vanligt antagande är att enbart webbshoppar behöver hemsida. Faktum är att alla bör ha en välfungerande och attraktiv hemsida som kan representera företaget dygnet runt. Hemsidan agerar som en virtuell säljare som hjälper er omsättning och konvertering till nya höjder. En hemsida är även värdefull för dig som har en större säljkanal på t.ex. Facebook och Instagram. Din hemsida kan då agera mötesplats för alla kanaler och du öppnar dessutom nya vyer för sökbaserade resultat. 

Varför anlita oss för hjälp? För att hemsidan ska fungera som en extra säljkanal behöver den kunna prestera och representera på korrekt sätt. Vi ser till att skräddarsy en lösning som passar just era behov och marknad. 

Vi skapar hemsidor som är

Snygga
Funktionella
Användarvänliga

Beräkna pris

Använd vår prisberäknare för att få fram ett estimerat pris på er nya hemsida. Glöm inte att ni alltid får ett kostnadsfritt designförslag innan ni bestämmer er, helt utan köptvång!

Start-up Helhetslösning

Vi har tagit fram fasta paketpriser för er som precis startat upp ert företag. Med våra färdiga lösningar får ni allt ni behöver för att komma igång. 

Vill du också få fler kunder? Kontakta oss redan idag!

Fyll i din kontaktuppgifter så hör vi av oss inom 24h

Montörgatan 3A
264 70 Klippan
Innehar F-skattsedel

Prisberäknare

Fyll i uppgifterna för att få fram ett estimerat pris.

Hur många sidor behöver ni?
Exempelvis om oss, kontakt osv.
Hur avancerad design önskar ni?
Uppskatta utefter din egen känsla
Behöver era användare kunna logga in?
Behöver hemsidan kunna acceptera betalningar?
Behöver ni hjälp med bilder & film?
Behöver ni hjälp att skriva texter?
Hur viktigt är SEO?
Är ni intresserade av Facebook/Google Ads?
Var ska vi skicka förslaget?
Vi sparar endast dina uppgifter för att upprätta en affärsrelation.

Tack för ditt meddelande!

Stort tack för ditt meddelande, vi är glada att du valt att höra av dig till just oss. 

Vi svarar vanligtvis inom några timmar.
Om ärendet brådskar är du välkommen att ringa oss på 070 88 60 268. Svarar vi inte kan du alltid lämna ett meddelande!

Vi hörs snart!
Mvh. Webblix Webbyrå

Kakor är väl alltid gott, eller hur?
Denna webbplats använder Cookies för att säkerställa att webbplatsen upplevs på bästa sätt. Genom att fortsätta accepterar du detta.