webbshop woocommerce

En webbshop som konverterar

En webbshop ska vara användarvänlig och bjuda in besökare till att genomföra köpet. Vi ser till att optimera er webbshop för att konvertera besökare till kunder.

Webbshop Woocommerce Webblix Webbyrå

Vad vi gör

Här kan ni se vad vi kan erbjuda er för hjälp. Vi behovsanpassar alla projekt helt efter era preferenser och önskemål.

Säkerhet

När man behandlar personuppgifter bör säkerhet vara av högsta nivå. Vi ser till att er webbshop är skyddad och säker mot intrång.

Design

Ert utseende ska skapa förtroende och profession för besökare. Vi ser till att designen är tilltalande och estetiskt lagd.

Skräddarsytt

Vi skräddarsyr er webbshop utefter era behov och produkter. Med vår hjälp kan bara fantasin sätta gränser.

Betalning

Vi kan integrera dem flesta större betalningsfunktionerna i er nya webbshop. Vi hjälper er med både integrering och registrering.

WooCommerce

Vi använder WooCommerce som tillägg till WordPress . Med Woo får ni oändliga möjligheter i en lättanvänd adminpanel.

Hur går det till?

Här kan ni läsa om hur ett typsikt arbetsflöde ser ut hos oss. Vi värderar arbetsflödet efter projekt och behov varför din modell kan se annorlunda ut i slutet.

1. Behovsanalys
Vi börjar vårt samarbete med ett inledande möte där vi tillsammans skapar en behovsanalys. Behovsanalysen tas fram för att sätta ord på vad ni förväntar er av projektet. Ni styr själva vad ni önskar få ut och vi kommer med idéer och lösningar på era problem.
2. Research & uppstart
Uppstarten av projektet sker efter att behovsanalysen är på plats. Då gör vi en grundlig analys och research av er verksamhetsmarknad. Genom analysen kan vi ta fram konkret information kring er marknad och hur era konkurrenter beter sig. På så vis lär vi känna ert varumärke.
3. Design
Designfasen innebär att vi tar fram ett utseende för er nya sida. Våra designers jobbar i nära samarbete med er, ni får känna er delaktiga och komma med feedback under flera tillfällen. När designen är helt färdigställd vet ni hur er nya sida kommer se ut.
4. Material
När designen är färdigställd börjar vi samla in material från er. Det innebär bilder och texter både från interna och externa källor, beroende på vad ni valt för hjälp. När materialet är inhämtat börjar vi implementera materialet i den färdiga designen från steg 3.
5. Utveckling
När designen är färdig och materialet inhämtat börjar vi utveckla er hemsida i WordPress. När detta stadie är påbörjat kan vi inte göra några större designförändringar, därför är det viktigt förr oss att ni känner er helt nöjda. WordPress kommer skapa många möjligheter för er.
6. Lansering
När utvecklingen i WordPress är klar så förbereder vi en flytt över till er domän. Vi ser även till att optimera sidan för säkerhet och prestanda innan ni får tillgång till adminpanelen. Som slutsteg har vi en gemensam genomgång för att ni ska känna er hemma i systemet.
1
2
3
3
3
3

Varför investera i Webbshop?

En webbshop ska sälja produkter, det är det huvudsakliga målet med sidan. För att detta ska kunna fungera och uppfyllas måste hemsidan fungera korrekt. Vi på Webblix Webbyrå ser till att optimera er webbshop med fokus på konvertering. 

Vi analyserar och bygger upp er webbshop med användarvänlighet och funktion i åtanke. Vi är utbildade både inom UX/UI och webbdesign vilket gör att vi kan ge er ett unikt utseende utan att tumma på funktionaliteten för era kunder. Vi ser dessutom till att även funktionaliteten för er som administratörer fungerar bekymmersfritt. 

Vi skapar en webbshop som

Konverterar
Fungerar
Inger Förtroende

Beräkna pris

Använd vår prisberäknare för att få fram ett estimerat pris på er nya hemsida. Glöm inte att ni alltid får ett kostnadsfritt designförslag innan ni bestämmer er, helt utan köptvång!

Start-up Helhetslösning

Vi har tagit fram fasta paketpriser för er som precis startat upp ert företag. Med våra färdiga lösningar får ni allt ni behöver för att komma igång. 

Vill du också få fler kunder? Kontakta oss redan idag!

Fyll i din kontaktuppgifter så hör vi av oss inom 24h

Montörgatan 3A
264 70 Klippan
Innehar F-skattsedel

Prisberäknare

Fyll i uppgifterna för att få fram ett estimerat pris.

Hur många sidor behöver ni?
Exempelvis om oss, kontakt osv.
Hur avancerad design önskar ni?
Uppskatta utefter din egen känsla
Behöver era användare kunna logga in?
Behöver hemsidan kunna acceptera betalningar?
Behöver ni hjälp med bilder & film?
Behöver ni hjälp att skriva texter?
Hur viktigt är SEO?
Är ni intresserade av Facebook/Google Ads?
Var ska vi skicka förslaget?
Vi sparar endast dina uppgifter för att upprätta en affärsrelation.

Tack för ditt meddelande!

Stort tack för ditt meddelande, vi är glada att du valt att höra av dig till just oss. 

Vi svarar vanligtvis inom några timmar.
Om ärendet brådskar är du välkommen att ringa oss på 070 88 60 268. Svarar vi inte kan du alltid lämna ett meddelande!

Vi hörs snart!
Mvh. Webblix Webbyrå

Kakor är väl alltid gott, eller hur?
Denna webbplats använder Cookies för att säkerställa att webbplatsen upplevs på bästa sätt. Genom att fortsätta accepterar du detta.