Kontakta oss för ett möte

Låt oss diskutera hur du når digital framgång

Vad kan vi göra för dig?

Använd kontaktformuläret nedan eller slå oss en signal så kan vi tillsammans diskutera vidare hur vi på Webblix kan hjälpa dig och ditt företag att utvecklas. 

Webblix Webbyrå

Telefon: 070 88 60 268
Mejl: info@webblix.se
Kontaktperson: Ida Lundahl
Om vi inte kan svara så lämna gärna ett meddelande så hör vi av oss till dig.

STARTA DITT PROJEKT HÄR

Vill du ha vår hjälp att utveckla ditt företag?

Fyll i formuläret så utförligt du kan, ju mer information vi får, ju bättre kan vi hjälpa dig. Vi kontaktar dig via mejl eller telefon för att diskutera vidare ditt projekt.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och designförslag utan köptvång. Allt för att du ska känna dig säker på vad du betalar och vad du får för dina pengar.

FAQ (Vanliga frågor)

Hur kan Webblix ha så bra priser?

Eftersom Webblix inte har några stora lokalkostnader eller omfattande personalstyrka som de större webbyråerna har kan vi pressa priserna och därför erbjuda bra pris. Vi har även lärt oss hur man effektiviserar visa arbetsmoment vilket gör att vi kan pressa priserna ytterligare. 

Jag har inte startat mitt företag än, kan jag få hjälp ändå?

Absolut! Vi hjälper både företag och privatpersoner, det finns inga krav på att ha en verksamhet. Har du precis startat UF? Kontakta då oss, vi erbjuder reducerade priser på alla våra priser för dig som precis startat ditt UF,

Måste jag ha några förkunskaper?

Nej, inga förkunskaper krävs för att få hjälp av oss. Våra tjänster är lätta att förstå även utan några som helst kunskaper, dessutom får du alltid med en pdf-fil med instruktioner. Om du mot förmodan skulle behöva vår assistans så kan du alltid höra av dig till oss.

Tillkommer det några andra avgifter?

Nej, vi har inga dolda avgifter i någon av vara tjänster. I offerten framgår precis vad du betalar och vad du får för dina pengar, vi har inga långa bindningstider eller andra avtal. På våra avtalstjänster är där 2 månaders uppsägningstid. 

Är priserna på hemsidan inklusive moms?

Ja, alla priser på hemsidan är inklusive moms om inget anges. 

Erbjuder ni andra typer av tjänster?

Vi erbjuder alla typer av tjänster inom webbdesign och grafisk design. Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med en offert.

Hur lång är leveranstiden på era tjänster?

Det beror lite på vad det är för tjänst som beställs samt hur väl ditt deltagande är. Vi brukar skriva ca 30 dagar som maxtid men oftast är vi betydligt snabbare än så. 

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Vi gör allt i vår makt för att ha 100% nöjda kunder, vi avslutar inte vårt uppdrag förens du är helt nöjd. Om det mot förmodan skulle hända att du ändå inte är nöjd så försöker vi tillsammans komma fram till en lösning.

Vad händer om jag förlorar/tappar bort det arbete ni utfört till mig?

Vi sparar en kopia av alla levererade hemsidor/grafiska designer. Detta gör att vi kan hjälpa dig återställa eventuella förluster mot en mindre kostnad om du inte tecknat något serviceavtal. Om du tappat bort din logotyp eller grafiska design kan du även lösa ut den mot en mindre kostnad.

Kan jag uppdatera min hemsida/grafiska design?

Absolut! Du är varmt välkommen att kontakta oss för offert om du vill uppdatera din hemsida/grafiska design.

Kontakta oss för ett möte
Skapande
Jobba i soffa
Webblix Webbyrå logotyp

Webbdesign - Grafisk Design - Marknadsföring

Kontakta Oss

info@webblix.se
070 88 60 268

Copyright © 2020 Webblix | Integritetspolicy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först att ta del av speciella erbjudande och tips om hur du kan förbättra din webbplats och grafiska profil.

Denna webbplats använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda wepplatsen accepterar du detta.