Vi vill uppnå

Känslan av att

inget är omöjligt.

Vår Vision

Webblix Webbyrå

Webblix Webbyrå har en stark vision om att vara den främsta kreativa partnern för verksamheter överallt. Vi tror att det är kreativiteten som är drivkraften bakom framgång och vi har ambitionen att ta på oss de mest utmanande projekten och visa att inget är omöjligt.

Vårt team har en unik kombination av kreativitet och kunskap. Vi har en passion för design och ett djupgående förståelse för de vetenskapliga grunderna för digitala avtryck. Genom att använda dessa styrkor har vi utvecklat ett unikt koncept som gör oss i stånd att förstå och lösa de problem verksamheter står inför när det gäller deras digitala närvaro.

Vår målsättning är att bli den ledande partnern för verksamheter som söker en kreativ lösning på sina digitala utmaningar. Vi vill visa att det är möjligt att nå framgång genom kreativitet, kunskap och hårt arbete.
Låt oss hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå och visa er vad som är möjligt.

Ansiktet bakom Webblix

Ida Lundahl

Ida är grundaren bakom Webblix Webbyrå. Hennes kreativa bakgrund sträcker sig tillbaka till hennes ungdom då hon arbetade som fotograf, designer och webbutvecklare som en hobby. Genom att ständigt utforska och prova nya idéer har hon utvecklat en orädd inställning att testa nya saker, med en motivation av tanken ”vad är det värsta som kan hända”.

Denna inställning ligger till grund för Webblix, som Ida startade 2020 som ett ställe där hon kunde samla sina projekt och fortsätta hjälpa andra med digitala uppgifter. Idag har Webblix en bred kundbas med både stora och små företag som uppskattar deras personliga service. När du samarbetar med Webblix, arbetar du direkt med Ida från start till mål, tillsammans sammanfogar ni era idéer för att skapa en ultimat slutprodukt.

Under sin karriär har Ida utbildat sig inom olika digitala områden med fokus på marknadsföring, grafisk produktion och webbutveckling. Denna förståelse har byggt på hennes kreativa sida och gett henne kunskapen hon behöver för att motivera hennes design- och metodval.

Ida Lundahl som arbetar på Webblix Webbyrå

Våra Ledord

001 - ThinkingCreated with Sketch.

Kreativtet

Vi är en byrå som tänker utanför boxen och skapar unika och originella lösningar för våra kunder.

Innovation

Vi är alltid på jakt efter de senaste teknologierna och trenderna för att erbjuda våra kunder de mest avancerade och effektiva lösningarna.

Faktabaserat

Webblix grundar sina beslut på fakta och data för att säkerställa att de uppnår de önskade målen.

Strategi

Webblix har en tydlig plan för varje projekt de arbetar på, för att uppnå det bästa resultatet för sina kunder.

Nytänkande

Webblix är alltid redo att utforska nya idéer och sätt att lösa problem, för att erbjuda innovativa lösningar till sina kunder.

Engagemang

Webblix ger 100% av sig själva för att uppnå det bästa resultatet för sina kunder.

Våra Projekt

Utvalda Case

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan