Vilka är Webblix?

Låt oss presentera vilka vi är och vad vi gör

Webblix Webbyrå

Vi är Webbyrån med passion för att producera hemsidor och grafiskt material till små och medelstora företag.

Vårt mål är att stärka din närvaro digitalt oavsett om det handlar om att öka försäljningen, förändra varumärkets position eller bygga relationer med dina kunder. Med vår hjälp får du komplett hjälp med hela projektet, vårt fokus är hela tiden kundens affärsnytta och användarens upplevelse i centrum.

Vi gillar att arbeta snabbt och effektivt och tycker det är viktigt att arbetet flyter på och fungerar som de ska, både för våra kunder och för oss själva. 

Om oss

wordpress låter dig utvecklas

Med över 33 000 aktiva plug-ins går det att skapa allt du önskar

Med oss får du alltid

  • Responsiv design
  • Skräddarsydd unik design
  • Optimering för alla mobila enheter
Ida Lundahl bakom Webblix

Ansiktet bakom Webblix

Möt mig, Ida Lundahl, som är grundaren och ansiktet bakom Webblix. Det är mig du kontaktar om du vill få hjälp med din hemsida och grafiska design. Det var under våren 2020 som jag bestämde mig för att starta eget bolag, då valde jag att grunda Webblix.

Webbdesign har alltid varit ett enormt stort intresse för mig. När jag var ung så satt jag dagarna i ända och kodade webbplatser i HTML och CSS. Under gymnasieåren gick jag en IT-media med inriktning fotografering och webbdesign och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har även hunnit läsa en hel del kurser på högskola samt skaffat mig nya erfarenheter. Jag brinner för att hjälpa andra och älskar att se mina kunder nöjda.

Med en extrem hunger efter kunskap så ser jag alltid till att hålla mina kunskaper uppdaterade. Jag lär mig nya saker varje dag och jag älskar det!

STARTA DITT PROJEKT HÄR

Vill du ha vår hjälp att utveckla ditt företag?

Fyll i formuläret så utförligt du kan, ju mer information vi får, ju bättre kan vi hjälpa dig. Vi kontaktar dig via mejl eller telefon för att diskutera vidare ditt projekt.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och designförslag utan köptvång. Allt för att du ska känna dig säker på vad du betalar och vad du får för dina pengar.

Webblix Webbyrå logotyp

Webbdesign - Grafisk Design - Marknadsföring

Kontakta Oss

info@webblix.se
070 88 60 268

Copyright © 2020 Webblix | Integritetspolicy

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först att ta del av speciella erbjudande och tips om hur du kan förbättra din webbplats och grafiska profil.

Denna webbplats använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda wepplatsen accepterar du detta.