Webblix Webbyrå

den flexibla webbyrån som lyssnar

Webblix startade under Mars 2020 med ambitionen att hjälpa små och medelstora företag lyckas online. För att lyckas nå ut online gäller det att ha en tydlig närvaro med ett utseende som sticker ut och skiljer sig från mängden. Sedan vår start har vi fått möjlighet att samarbeta med en rad olika företag, vi har hjälpt dom med en ny hemsida och dom har hjälpt oss utveckla en djupare relation och förståelse för kundprojekt, något som vi är evigt tacksamma för!

Vi tycker att alla företag har rätt till ett snyggt utseende. Därför ser vi också till att pressa priserna utan att tumma på kvalitén. Valet att använda WordPress som vår CMS var för oss enkelt. WordPress ger både möjligheter att utveckla i princip alla önskvärda funktioner samtidigt som det låter användaren utvecklas tillsammans med sin hemsida.  

Vi tycker det känns viktigt att våra kunder får en hemsida som inte stannar av efter vårt samarbete. Som kund hos oss får du dessutom support och vägledning av oss om du är intresserad av att förstå din hemsida på ett djupare plan. 

web_devices

VI KAN WORDPRESS

Med över 33 000 aktiva plug-ins går det att skapa allt du önskar

Ägare & VD

Ägare till Webblix Webbyrå är jag, Ida Lundahl. Under början av 2020 startade jag upp mitt bolag med fokus på webbdesign och grafisk produktion. Sedan starten har bolaget utvecklats enormt och vi håller på med webbplatsutveckling av både hemsidor och webbbutiker samt arbetar med grafisk produktion och marknadsföring. Arbetet i bolaget är mycket givande och lärorikt, varje projekt är något unikt och ger lärdomar som vi tar med oss vidare in i framtiden.

Jag har en lång bakgrund inom webbdesign och grafisk produktion. Redan som ung sålde jag hemsidor till världen över, i mitt flickrum satt jag dagarna i ända och utvecklade sidor till andra i HTML och CSS. Under gymnasietiden läste jag såklart webbdesign och fotografering, samtidigt som jag tog mig an projekt vid sidan om. När jag gått ut gymnasiet tog jag en längre paus för att testa på lite andra grejer i arbetslivet.

Jag har även hunnit läsa en hel del universitetskurser och har kunskap inom webbdesign, grafisk produktion, webbplatsutveckling, marknadsföring, textproduktion & företagsekonomi. 

 Jag har en enorm hunger på lärdom. Det är något speciellt med att lära sig och bemästra nya saker, det är därför jag älskar att jobba med webbprojekt. Inget projekt är det andra likt!

Utbildningar

Vi använder Cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du dessa.