Om Oss

Webblix Webbyrå

Vi är Webbyrån med passion för att producera hemsidor och grafiskt material till små och medelstora företag.

Vårt mål är att stärka din närvaro digitalt oavsett om det handlar om att öka försäljningen, förändra varumärkets position eller bygga relationer med dina kunder. Med vår hjälp får du komplett hjälp med hela projektet, vårt fokus är hela tiden kundens affärsnytta och användarens upplevelse i centrum.

Vi gillar att arbeta snabbt och effektivt samtidigt som vi inte tummar på kvalitén. Vi älskar att göra effektiva lösningar som fungerar på ett smart sätt för våra kunder. 

VI KAN WORDPRESS

Med över 33 000 aktiva plug-ins går det att skapa allt du önskar

The mind behind

Möt mig, Ida Lundahl, som är grundaren och ansiktet bakom Webblix. Det är mig du kontaktar om du vill få hjälp med din hemsida och grafiska design. Det var under våren 2020 som jag bestämde mig för att starta eget bolag, då valde jag att grunda Webblix.

Webbdesign har alltid varit ett enormt stort intresse för mig. När jag var ung så satt jag dagarna i ända och kodade webbplatser i HTML och CSS. Under gymnasieåren gick jag en IT-media med inriktning fotografering och webbdesign och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har även hunnit läsa en hel del kurser på högskola samt skaffat mig nya erfarenheter. Jag brinner för att hjälpa andra och älskar att se mina kunder nöjda.

Med en extrem hunger efter kunskap så ser jag alltid till att hålla mina kunskaper uppdaterade. Jag lär mig nya saker varje dag och jag älskar det!