Webblix Webbyrå har haft äran att

Arbeta med

många olika företag

Genom åren har vi haft äran att arbeta med många olika typer av verksamheter, både små och stora. Att presentera alla våra verk hade blivit en lång bok så vi har valt ut några favoriter och presenterar dem här.

Moderaterna i Klippans webbplats i flera delar

Moderaterna i Klippan

Moderaterna i Klippan har kontaktat Webblix Webbyrå för att få en förbättrad webbplats med en tydligare design. De önskar ha möjligheten att själva hantera informationen på sidan och uppdatera innehållet när det behövs. Eftersom de är en politiskt bunden organisation finns det en definierad grafisk profil som måste följas under utvecklingsarbetet.

Detta har vi gjort

Mac-dator med Moderaternas webbplats

Resultatet

Vi har utvecklat en webbplats för Moderaterna som är lättnavigerad och inbjudande att besöka. Genom att fokusera på deras problemformulering har vi kunnat leda besökaren till rätt information. För att uppnå detta har vi lagt stor vikt på att se till att den visuella presentationen passar målgruppen.

”Webblix Webbyrå Gjorde hemsida för oss (Moderaterna i Klippan) och vi är alla väldigt nöjda med resultatet.”

Tonny Svensson, Moderaterna
Ordförande

Friis Scaffolding

Friis Scaffolding kontaktade oss för att de ville ha en bättre webbplats att förmedla sina tjänster på. Deras önskemål var även att få hjälp med drift och innehållsuppdatering för att helt enkelt kunna släppa hela den digitala biten och frigöra tid till annat. Webblix plockade fram en helt ny fräsch webbplats som fungerar som skyltfönster utåt för deras verksamhet.

Detta har vi gjort

Mac-dator med Friis Scaffolings webbplats

Resultatet

Vi har skapat en ny, anpassad webbplats för Friis Scaffolding, som är utformad för att möta deras unika verksamhetsbehov. Som en del av våra tjänster tar vi även hand om alla digitala aspekter framöver, vilket ger Friis Scaffolding möjlighet att fokusera på sin verksamhet och frigör tid för andra viktiga uppgifter.

”Ida är alltid väldigt snabb när vi vill ändra något. Mycket proffsig och duktig. Rekommenderas varmt!”

Anders Friis, Friis Scaffolding
VD

Friis Scaffolings webbplats i flera delar
Lifehelps webbplats i flera delar

Lifehelp

Lifehelp tog kontakt med oss eftersom de behövde hjälp med att vidareutveckla sin verksamhet. De behövde stöd för att kunna balansera en webbshop med ett kursutbud för HLR på ett effektivt sätt. I projektet var det viktigt att följa en tydlig grafisk profil och ett enkelt flöde för besökarna.

Detta har vi gjort

Mac-dator med Lifehelps webbplats

Resultatet

Vi har skapat en strukturerad och enkel webbplats som lyfter fram verksamhetens olika delar på ett enkelt vis. Förutom stödet i utvecklingen av webbplatsen har vi även hjälpt LifeHelp med andra projekt som offertmallar, affischer och liknande relaterade produkter. 

”Ida på Webblix gör ett kanonjobb. Hon lyssnar, och kommer tillbaks med förslag och mycket väl utförda uppgifter enligt vad hennes kund har önskat. Dessutom är Ida trevlig att samarbeta med. Kan varmt rekommenderas!”

Joakim Hilton, Lifehelp
VD

MöllerGårdens Hundcenter

MöllerGårdens Hundcenter behövde hjälp med att förändra sitt utseende så att deras tjänster kunde lyftas fram på ett enkelt och bra vis. Det var viktigt för dem att vi skapade möjligheter att ha en uppdaterad och fräsch webbplats för deras verksamhet och kurser att visas upp på. 

Detta har vi gjort

Mac-dator med MöllerGårdens webbplats

Resultatet

Vi har skapat en modern webbplats med ett fräscht och enkelt utseende som låter MöllerGården presentera både tjänster och kurser enkelt. Vi fortsätter även arbetet med att uppdatera webbplatsen för att dem ska få tid över att fokusera på sin egen verksamhet och inte behöver lägga någon energi på det digitala. 

”Rekommenderas varmt, otroligt bra service. Hemsidan blev superfin! Även väldigt skönt att slippa uppdatera hemsidan själv! Tveka inte att ta hjälp av Ida otroligt proffsig och kunnig! Dessutom en toppen fotograf.”

Therese Wärme, Möllergårdens Hundcenter
VD

Möllergårdens hundcenters webbplats i flera delar
SjuSjöars webbplats i flera delar

Sju Sjöar

Sju sjöar kontaktade oss för att de ville ha en bättre webbplats att förmedla sina tjänster på. Deras önskemål var även att få hjälp med drift och innehållsuppdatering för att helt enkelt kunna släppa hela den digitala biten och frigöra tid till annat. Webblix plockade fram en helt ny fräsch webbplats som fungerar som skyltfönster utåt för deras verksamhet.

Detta har vi gjort

Mac-dator med Sju Sjöars webbplats

Resultatet

Vi har skapat en ny, anpassad webbplats för sju Sjöar, som är utformad för att möta deras unika verksamhetsbehov. Som en del av våra tjänster tar vi även hand om alla digitala aspekter framöver, vilket ger Sju Sjöar möjlighet att fokusera på sin verksamhet och frigör tid för andra viktiga uppgifter.

”Ida är en pärla! Hon fattar och är kunnig som få! Så glad att vi fann varann! Massa hemsidor på G! Stort tack!”

Jeanette Hedström, Sju Sjöar
VD

Är ni redo för förändring?

Webblix Webbyrå är en ledande digital aktör som är redo att ta på sig era utmaningar. Vi tror att allt börjar med ett samtal. Genom att arbeta tillsammans med er, kan vi hjälpa er att hantera era problem och förse er med en förståelse för de bästa strategierna för att nå era mål.

Med vår hjälp kan ni öka er online närvaro, öka era intäkter och nå en bredare publik. Vi ser till att inget är omöjligt och vårt mål är att hjälpa er att nå ert fulla potential. Ta första steget och kontakta oss idag för att diskutera era mål och utmaningar.

Över

0

Lyckade projekt

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan

Spara oss gärna

Till ett senare tillfälle

Vi fattar! Du har mycket att göra och har inte tid att hänga här hela dagen.. Men prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så hittar du enkelt tillbaka.