Låt oss hjäla er

Underhålla er

digitala närvaro.

Låt oss sköta jobbet

och frigör tid i din verksamhet

Vi definierar ”förvaltning” som vår service för att upprätthålla och underhålla era webbplatser, främst inom WordPress. Vi har utarbetat en dedikerad service där vi uppdaterar era webbplatser för att säkerställa att de är snabba, säkra och uppdaterade. Detta är viktigt eftersom WordPress är en open-source plattform som kräver kontinuerligt underhåll för att fungera optimalt.

Men det är inte allt vi erbjuder – vi har också andra typer av underhållstjänster där vi kan agera som en virtuell assistent för att underlätta den digitala delen av er verksamhet. Vi har inga fasta fördefinierade tjänster för detta utan planerar istället tillsammans med er för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just era behov. Vi tror inte på fasta gränser eller begränsningar – vi vill hellre lyssna på era behov och önskemål för att kunna skapa anpassade lösningar som fungerar för just er.

vi förvaltar

Er trygghet & säkerhet

Webbhotell

Vi erbjuder våra kunder Webbhotell till lågt månadspris på svenska, säkra och snabba servrar med tillgång till cache och andra funktioner för att förbättra din webbplats.

WordPress

Vi underhåller WordPress webbplatser genom att uppdatera dem och säkerställa att funktionalitet, säkerhet och hastighet alltid är optimal för era besökare.

Office365

Genom Office365 får du ett optimalt sätt att hantera e-post, dokument och planeringar. Vi sätter upp hela tjänsten och ser till att finnas där vid behov av support.

Teknisk support

Vill du arbeta mer självständigt men ändå ha trygghet att alltid ha någon att fråga? Då har vi ett supportavtal för att du alltid ska vara trygg och säker i ditt arbete.

Våra Projekt

Utvalda Case

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan