Genom analysering kan du

Förstå och förbättra

hela verksamheten.

Analysering som stärker

och ger möjlighet till vidare arbete

På Webblix Webbyrå erbjuder vi en grundlig analys av din verksamhets digitala avtryck för att hjälpa dig att förstå hur du kan förbättra din online-närvaro och nå ut till en större publik på ett effektivt sätt. Genom att beställa en analys från oss får du en omfattande rapport som ger dig en tydlig bild av ditt företags digitala styrkor och svagheter.

En analys av ditt företags digitala avtryck kan hjälpa dig att identifiera områden där du kan förbättra din digitala närvaro, vilket kan bidra till att öka synligheten och engagemanget på din webbplats eller i dina sociala medier-kanaler. Vår analys inkluderar en djupgående granskning av dina digitala plattformar, trafikdata, SEO, sociala medier-aktivitet och mer, så att du får en klar bild av hur din verksamhet presterar online.

Genom att arbeta med oss på Webblix Webbyrå kan du få en unik insikt i hur du kan förbättra din digitala närvaro, nå ut till fler potentiella kunder och stärka ditt varumärke på nätet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina unika behov och mål. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera ditt företags digitala avtryck och ta din online-närvaro till nästa nivå.

ett enkelt sätt att börja

Förstå sin online-närvaro

Vår avsikt med att tillhandahålla denna typ av analyservice är att ge företag möjligheten att börja förstå den digitala världens påverkan och hur man kan arbeta med den för att nå nya höjder. 

Målet är att ge en djupare förståelse för hur den digitala påverkan kan utnyttjas och att företaget sedan kan genomföra punktinsatser där det finns behov och möjlighet.

Nuläge & Strategi

Hur ser det nuvarande avtrycket ut? Vilka avdelningar är bättre respektive sämre? Vi tittar på helhetsbilden av företaget och ger förslag på hur man kan lägga upp en strategi för förbättring.

Digital utveckling

Vi tittar på hur hela försäljningsprocessen ser ut i företaget. Finns det några led som man kan förbättra genom att lyfta den digitala biten? Analysen kommer med förslag på förändringar.

Marknadsanalys

Hur ser er marknad ut rent statistiskt. Få en analys över hur era konkurrenter ter sig, vad är deras styrkor och svagheter? Finns det något speciellt som er målgrupp efterfrågar? Kan den digitala biten underlätta?

Våra Projekt

Utvalda Case

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan