Webbyrå som planerar marknadsföring

Som generar

affärer.

Att planera en kampanj

Kräver kunskap och engagemang

Behöver du hjälp med att synas och attrahera nya kunder till din verksamhet? Då har du kommit rätt! Webblix Webbyrå har expertis inom både digital och traditionell marknadsföring, och kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå.

I dagens konkurrensutsatta marknad är det ovärderligt att synas och sticka ut. Och det är här vi på Webblix Webbyrå kommer in. Vi kan hjälpa dig att planera och genomföra effektiva kampanjer som når ut till rätt målgrupp och ger konkreta resultat. Vår erfarenhet och kunskap om marknadsföring gör att vi vet vad som fungerar och vilka kanaler som är mest effektiva för att nå just din målgrupp.

Vi förstår också att marknadsföring tar tid och energi att planera och genomföra. Men du behöver inte lägga all din tid på detta – låt oss hjälpa till! Vi kan ta hand om allt från att planera kampanjer till att följa upp resultat och vidareutveckla din marknadsföring. På så sätt kan du fokusera på det du är bra på – att driva din verksamhet.

Inzoomade händer på en webbyrå marknadsföring
En arbetande kvinna vid flera datorer

lyckas med

Marknadsföring

01. Planering

För att lyckas med effektiv marknadsföring krävs en tydlig planering i förväg. Det är viktigt att genomföra en grundlig målgruppsanalys och utarbeta en genomförande plan för att uppnå önskat utfall. Genom att göra detta förarbete ökar man chanserna till att lyckas med sin marknadsföring. Vi på Webblix hjälper er genom hela denna processen.

02. Genomförande

Vi planerar hela genomförandet av marknadsföringen. Detta innebär att vi tar hänsyn till faktorer som tidpunkt för publicering, val av kanaler och utformning av budskap, så att företaget kan uppnå bästa möjliga resultat av sin marknadsföring.

03. Resultatsanalys

Efter att en marknadsföringskampanj har genomförts är det viktigt att analysera resultaten för att se om kampanjen var framgångsrik eller om det finns utrymme för förbättringar. Detta innebär att man utför en noggrann analys av huruvida den avsedda målgruppen faktiskt nåddes och hur materialet mottogs av denna målgrupp.

04. Förbättring

Analysering av resultatet kan också ge insikt i vilka åtgärder som kan vidtas för att öka effektiviteten av kampanjen. Det kan innebära att man justerar målgruppen eller sätter upp kampanjen på ett annat sätt för att bättre nå ut till den avsedda målgruppen. 

Dessa är våra

Grundverktyg

Google

Google är en ledande digital marknadsföringsplattform som erbjuder möjligheter för företag att annonsera på söksidor, YouTube och andra webbplatser som ingår i Googles nätverk. Genom Google Ads kan företag nå ut till en specifik målgrupp baserat på sökord, demografi och geografisk plats, vilket ger möjlighet till kostnadseffektiv och målinriktad marknadsföring.

Meta

Meta är en digital marknadsföringsplattform som ägs av Facebook, och erbjuder möjligheter för annonsering på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Messenger och WhatsApp. Genom Meta kan företag rikta annonser till en specifik målgrupp baserat på intressen, demografi och beteende, vilket ger möjlighet till kostnadseffektiv och precis marknadsföring.

LinkedIn

LinkedIn är en social medieplattform med fokus på professionellt nätverkande och är en ledande digital marknadsföringsplattform för B2B-företag. Genom LinkedIn Ads kan företag nå ut till en specifik målgrupp baserat på yrke, bransch och företagsstorlek, vilket ger möjlighet till kostnadseffektiv och målinriktad marknadsföring inom det professionella nätverket.

Våra Projekt

Utvalda Case

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Stort tack för du valt att kontakta just oss. Vi brukar normalt höra av oss inom 24h från det att vi motar ditt meddelande. Om du undrar över något under tiden så kan du alltid ringa oss på 070 88 60 268, du kan lämna ett meddelande dygnet runt.

Har du kontaktat oss för en projekt förfrågan?
Du får gärna fylla i vårt formulär som underlag för att vi ska lära känna er verksamhet lite bättre. Klicka på länken här nedan